Какви чанти са модерни за сезон есен-зима 2014?

,
Модните чанти за сезон есен-зима 2014 ще зарадват милите дами със своето разнообразие и красота. Модните дизайнери не престават да работят усърдно и представят голям избор от чанти и чантички отличаващи се с изумителни форми, размери, оттенъци и декорации, изработени с уникални детайли.

Тук ще разгледаме кои са най-желаните модели чанти за този сезон.

Най-търсени и модерни са чантите от текстил, любими и за дамите и за дизайнерите, поради мекотата на материала, който дава възможност за създаване на неповторими аксесоари. През този сезон на модните подиуми ще наблюдаваме хармонично сливане на кожа и плат върху твърда основа.

Особено желани през сезон есен зима 2014 са чантичките от лицева кожа. Нежни, оригинални, меки и приятни на пипане, този аксесоар е особено подходящ за студените зимни дни. През този сезон се наблюдават модели не само в натурални разцветки, но и ярко оцветени варианти.

Много модерни за тази есен са чантите от екзотична кожа (змийска или крокодилска), като далеч не се набляга върху естествените материали. Естествените материали не са по джоба за всички дами желаещи да ги притежават.  Имитацията на кожа от рептилии също поднася възможността за създаване на изумително красиви модни аксесоари.

За допълнение към вечерен тоалет през този сезон са на мода чантичките на верижки.
Те блестят със своята елегантност и изящество и представляват важен декоративен моден детайл за празниците през този сезон.

Ретро стилът не престава да ни радва със всеки изминал сезон, така че дизайнерите не са пропуснали и тази година да предложат нови вариации на vintage чанти, винаги модерни и винаги актуални от времето на нашите баби до днес.



За да внесат яркост и привлекателност през този сезон, дизайнерите препоръчват чанти с необичайни и интересни щампи. Вариантите са много: на цветя, етнически, геометрически, растителни и черно-бели графични модели на щампи.

Що се касае до общата цветова палитра на модните чанти за сезон есен зима 2014-2015 дамите, които държат да са в тон с модния стил могат да подберат чанти в неонови оттенъци. Неоновите цветове са хит на сезона.   Прочетете още:

Източник: :http://www.cosmomir.ru/



Яндекс.Метрика

0 коментара to “Какви чанти са модерни за сезон есен-зима 2014?”

 

Радости за женското сърце Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates